Evo i moje price, malo drugacije.
Igram, ili bolje da kazem igrao sam Apex legends. Ali evo zbog ovog stanja odlucio prodati svoju 1080ti 11gb. Stavio cijenu 3500kn, na njusci najeftinija bila 3000. No nisam htio prodat nabrzinu jer eto ipak igram i nisam jos ni sma bio na cisto da li da je prodam ili ne, pa reko stavim malo vecu cjenu. Javi se gospodin, kaze on bi kupio, ali dok proda svoju 1070. Proda on i nazove mene, i kaze da nema 3500, ali da mi odmah iskesira 3000. Nisam htio, reko nek kupi ovu najeftiniju onda na njusci, jos sam mu poslao i link na nju.
I prolazi tako jos mjesec dana kad ono nema vise ovih po 3000 na njusci, sad je moja najeftinija od 3500 i ja lijepo dignem to na 4000. I onda mi uleti ozbiljan kupac i odnese mi ju... ak je rudario vec ju je isplatio ako uzmemo u obzir da i kad krepa ludilo se bude mogla prodat za 2k. Znaci moja je stajala onak bezveze kakva 2-3 mjeseca i imao sam samo 2 upita... To je roba koja ima svog kupca. Da idem sad kupovat GPU za gaming nebi me mucila cijana, nadjem najeftiniju tu oko sebe odem i iskesiram...