Citiraj:
Autor Mommistake
Napravi si uslugu, kupi G203 i to je to.
Čim vidim eshark se sjetim one hangar ekipe, i dobim proljev.
Nemoj, moj savjet...
|
Slično je i meni prošlo kroz glavu.
Citiraj:
Autor DiRT
|
Imao sam taj miš i prodao ga, ne odgovara mi.
Nakon što sam imao dugo valjda naj kvarljiviji miš (razer imperator, izmjenjao ih nekoliko) to je bio jedini miš s kojim mi je bio užitak baratat, nakon toga sam izmjenjao miševa nekoliko al ni jedan mi nije odgovarao kako spada.
Prema dimenzijama ovaj e shark je slican imperatoru pa ga zato gledam a relativno je jeftin
Jedina druga opcija koju sam našao da je slična Imperatoru je Mamba Wireless
Miseve koje sam imao i koji mi nisu odgovarali nakon Imperatora su:
G300s G400 G403 G502 Mx518 Razer Basilisk i neki šrotovi iz kauflanda i svašta nešto, svi ti miševi su bili na popustima u Linksu i sl. pa sam to isprobao ali mi ne odgovaraju, MX518 ima prelak klik, G300s ima one glupe tipke naprijed pa sam ih izvadio i poklonio ga tu na forumu, Basilisk ima lose napravljen prednji desni kraj i zna uštipnit prst po nekad g403 i g502 imaju lose postavljen ''fire button'' koji stalno pritiscem slucajno jer valjda ne znam drzat mis, proba sam mis drzat kao sto je pokazao rocket ninđa ali ne mogu, i tako to ... razer imepratora sam imao 5 komada mislim, i svi su se pokvarili na isti način ... razmisljam da uzmem ovog šroteksa i vratim ako nije kako spada i onda valjda mamu wireless ili ne znam što - trenutno sam na x box kontroleru a htio bih odigrat doom ...