View Single Post
Staro 16.04.2021., 09:03   #557
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Evo, dobio sam svoje:

Na drugom beskorisnom papiru stoji:

Ima tu još 6 točaka prepisanih iz zakona koje niti moju mater nisu uspjele zastrašiti. Jedino šta nije mogla vjerovati da netko ima skrupula tako bezočno lagati. Na kraju stoji napomena kojem me mole da im vratim potpisani primjerak

Dakle, da je jedno leglo uhljeba i raspikuća toliko nesposobno, to nisam stvarno mogao niti zamisliti. U cijeloj ovo priči bitno je jedino to što je gospodin kontrolor naveo u napomeni.

- Obveznik odbija potpisati zapisnik - činjenično stanje: kontrolor je komunicirao s nekime preko parlafona, nije niti ušao u zgradu
- imenovana i dalje živi na navedenoj adresi - činjenično stanje: nitko nije legitimiran niti dotični ima ovlasti bilo koga legitimirati
- priznaje da ima TV - činjenično stanje: bezočna laž
- da će mi se javiti - činjenično stanje: laž

Sve u svemu, nisam impresioniran. Mislim da bi bilo prikladno podnošenje kaznene prijave protiv dotičnog gospodina i ustanove zbog uznemiravanja, nanošenja duševne i boli u spolovilu, prijetnji lažnim iskazom. Dade se tu svašta iskopati
imao identični slučaj. Otišao kod odvjetnika, napravili dopis (naslovljen od odvjetničke kuće) prema HRT-u da se želimo upoznati sa "dokazima" te ih molimo na uvid. Nakon toga niti jednog slova od njih, bilo prije cca 2 godine.
alengrosevic je offline   Reply With Quote