View Single Post
Staro 13.04.2021., 20:32   #212
picajzla0707
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor Brko Pregled postova
Moram priznat da to nisam vidio. Jedino što sam ja vidio od tebe glede AMD-a je da si prozivao AMD korisnike da lažu i da ne žele priznati da su imali problema sa AM4 platformom, citiram "nit da im jaja staviš u škripac.". Pa sorry ako ja griješim u dojmu.

Nitko tebe nema uzima na pik zato kaj si kupio "pametnije" nego zato jer "pametuješ" i mjenjaš mišljenja. Od Steve klokana uzmeš recimo argument da je i5 11400F odličan procesor i toga se držiš ko pijan plota, dok drugu rečenicu od istog Steve klokana koji ti kaže da je za gaming i5 10400F isplativiji jer nema razlike a i ploče su jeftinije ne želiš vidjeti, dok treću potpuno diskvalificiraš je da za i5 11400F treba skuplja ploča nego za 10400F te samim time, za po doma, i5 10400F je best buy i bolja kupovina.

Da si ti kojim slučajem napravio post gdje si rekao slijedeće i tu zaključio svoje mišljenje:
- kupio sam 11400F + B560M ploču - Fotke
- opažanja su mi slijedeća - opažanja/screeshotovi
- sretan sam jer sam apgrejdao
jbga, nisi vidio niti da sam pet puta rekao kako moj rajzen nema nikakvih problema otkako sam ga uzeo prije dvije godine, doduše puno više toga sam rekao na drugom forumu, ovdje sam još gušter

ja i dalje smatram da je 11400f bolji pick od 10400, jer ne gledam samo perfomanse u igrama i pritom ne mislim sad na neki working, nego gledam i podršku za pcie 4.0, mogućnost 'klokanja' i podršku za brži ram
treba se sjetit da 10400 gubi barem 10-ak posto perfomansi na sporijem ramu, a ako hoćeš brži moraš uzet z490, a bez bržeg rama nije baš 'tu negdje'

napravio sam post i pošteno popljuvao zagrijavanje 11400 s otključanim power limitima, dao i nekakve osnovne dojmove

al ok, prihvaćam da ponekad kenjam previše
jbga, nisam picajzla bezveze
picajzla0707 je offline   Reply With Quote