View Single Post
Staro 13.04.2021., 13:16   #933
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Tehničari A1 u zadnje vrijeme nisu najbolji.
Primjer, imam otvorena 2 naloga iz veljače i ožujka koji još nisu zatvoreni.
Prvi, nisam mogao snimati HBO kanale na prijemniku. U pdf-u A1 piše da se HBo snima. Prijava od 26. veljače. (sada je 13.4.)

Nakon toga prijavljujem 9.3. da mi Sport Klub kanali na 208 (modul) ne otvara otkako imam mozaik, već samo na poziciji 44 i 46 HD. Tj da za SD nemam pretplatu a HD imam i da je to glupo jer mi je običaj otvarati na 208.

Dogovoreno da 10.3. tehničar u 13h dolazi vidjeti. Ja kažem da dobro, iako da to trebaju preko modula riješiti, prolazi 14h, nitko ne dolazi, zovem ih "tehničar će doći strpite se".
Nitko nije taj dan došao, ja bezveze satima čekao doma.
Nitko nije uopće došao do danas, to su "riješili" kada su dodali Arene 1.4. pa mi sada na 208 su u HD-u.
Međutim, netko me od tehničara mogao taj dan nazvati da neće doći jer nema potrebe da dolazi jer ne može riješiti, nego sam glupo čekao dolazak.

A HBO sam sam riješio da sam instalirao HBO aplikaciju na smart tv i u nju se logirao s A1 podacima pa imam HBO GO bez naknade.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Dh6MeqQo1FA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>