View Single Post
Staro 13.04.2021., 10:39   #2414
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Pa po čemu je Garmin specijalan? Nemoj pretjerivati.
Strava i Garmin ništa posebno kad čitaju iz Apple Healtha po permissionu zahtjevima.

Garmin je zatvoren (oslanja na svoje proizvode watcha) i dodaješ frendove po kontaktu ako imaju Garmina. Ako se ne varam, samo dijeli/synca. Nitko drugi ne vidi ništa. Ovako bilo koji watch sa garminom appom - beskoristan.

Strava je slobodni social network ( u watchu je app nativno sa mobitelom) , radiš po želji ,dijeliš lokaciju rute, kačiš slike, dopuštaš da gledaju tvoje napretke. Ima i onih koju dođu da nabiju komplekse napretke, kondiciju, brzince KOM. Ako računamo i na e-bike.

Nisam imao problema sa Stravom unutar 3 godine. Dapače, stabilno. Sa watcha pokreneš stravu i nakon toga te pita dopuštenje za upload vježbi. Bez korištenja mobitela i po džepu.

Jedino sam jako razočaran u Google Wear. Radi odlično, ali autonomija nije baš jaka strana zbog GPS-a (oslanjaju na Qualcomm). Sat vožnje pojede najmanje 34%. Da ne govorim hodanje unutar radnog vremena 8 sata- ode 70% i to bez ikakvih pokrenutih appova.

Nisam fanboy , nego našao svoj sat po svojim potrebama, notifikacije mailova, wh, sms i pozivi, plaćanje.
Uostalom, watch još dalje radi iako nije u dometu mobitela . Plivaš 15km i kasnije sama synca čim dođe u domet. Sasvim normalno i bez živciranja.

U doba pandemije malo sam zapustio vožnju bike.

Отправлено через SM-G975F

Čitaj opet što sam napisao.

Ne treba ti strava app na satu jer ako pokreneš bilo koju aktivnost na bilo kojem satu, imaš iste te podatke, a lako exportaš u Stravu ako baš hoćeš, zato sam i stavio kako summary izgleda u Garmin appu, a kako na Stravi.
Čak ne moram ništa ni napraviti, kad završi aktivnost, automatski synca i Stravu.

Da je slobodan...nije. Subscription košta.

Isto imam više ljudi na Stravi, ali eto, ne koristim je jer mi se ne sviđa UI

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote