View Single Post
Staro 12.04.2021., 18:06   #2393
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
A primjera za javljanje na satu ima dosta.. Npr na bajku dok je mob u rusksaku.. Tu sigurno neću nositi slušalice. Ili lte sat pa lijepi samo s njim okolo u neki hiking. Za glasovne naredbe se slažem ali ni to garmin ne može.. Nema. Problema da kažem satu odgovor na poruku pa da on to speech to texta, tj mislim da bi i to trebalo biti već standard.
Je, super, dok nema vjetra Vožnja s jednom rukom u zraku, dok urlaš na sat dok pokušavaš pričati, pa ga onda stavi na uho kad hoćeš čuti nešto.
Ne znam, nisam impresioniran.

Imam mobitel u torbici naprijed na volanu. Hey Siri/Hey Google i razgovor na speakerphone s obje ruke na volanu. Problem riješen. Zašto bi sat imao glasovne naredbe?

Glasovni asistenti funkcioniraju i dok je mobitel u džepu, a imam prljave ruke. Opet mi ne treba sat za to. Answer / Call Pero Perić on speakerphone, riješeno.
Slučajevi koji se događaju jednom u pola godine, ako i toliko, a da ću zbog toga trpiti bateriju od jednog ili dva dana. Nema šanse.

Nek telefon zvoni u drugoj sobi, nije grijeh ne javiti se koji put

Ako hoćeš paradirati okolo kao da si ispao iz Star Treka, ima brdo opcija.
Ako hoćeš pametni sat kojem ne želiš biti rob i stalno ga kačiti na struju, nemaš puno opcija. Sve ovisi o potrebama i fleksibilnosti oko kompromisa.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 12.04.2021. u 18:14.
1v@n je offline   Reply With Quote