View Single Post
Staro 08.04.2021., 22:05   #5110
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
ljudi, ima li tko iskustva za kupnju ovih jeftinih retail/oem ključeva za firmu? tražim jeftino win10, office i zwcad... platio bih sve sa žiro računa firme, koja je procedura i dali je to onda inspekcijama dokaz o legalnosti? šta tražim od shopa di kupujem ključ? Invoice with VAT ID - registracija na poreznoj? da gledam shopove u EU?

Iako se sam ebay priznaje kod kupnje svega i svačega ključevi od par dolara nisu ti pa zato imaš da jedan prodavač egzistira nekoliko dana i onda ga više nema jer se uspiju nekako prošvercati pa kad ga soft od ebay zadužen za sigurnost prepozna dobije nogu i koliko znam inspekcije priznjau samo genuine HR ključeve jer različite zemlje u odnosu na standard i svašta nešto imaju razne cijene pa ti neće priznati neki siromašne Afričke države (iako ni mi nismo puno bolji) ili neki četvorogodišnji mamijenjen studentima koji je zbog toga jeftiniji.
Moraš shvatiti da dobar dio firmi u razvijenom svijetu kao jednu od posljednjih stavki ima hardwer dok su programi koji se vrte na kantama desetinama, stotinama pa i više tisuća skuplji od njih tako da ruku u džep.

Pozdravljam svog bivšeg najboljeg prijatelja ma gdje bio!
Hombre je offline   Reply With Quote