View Single Post
Staro 08.04.2021., 21:43   #1145
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Mene je prckao vezano za taj update pretprošli tjedan. Kukao je skoro mjesec dana kako trebam napraviti "upgrade" jer ću tobože ostat bez supporta (kakvog support bokte ) i na kraju smilujem se budali i pustim pod kraj radnog vremena da skine i instalira to. Baš piše "download and install" pa rekoh, to je to, ja ga sad pustim, on instalira, restarta i ja ujutro dođem na gotovo, čeka me sto sranja i ne treba mi da me još MS masira.

How yes no. Ujutro stoji tamo di sam ga i ostavio (organizacija i relevatne postavke su bile krivac, kuku lele, nije smio napraviti restart iako uopće nije počeo niti instalaciju), rekoh ajde, bog te uzeo, instaliraj odmah sad dok se ne zalaufam. Restartao nekoliko puta, i to je bilo to. Nisam dobio BSOD ali mreža mi je tokom dana stalno ispadala. Tu sam odradio još jedan restart i onda je bilo OK.

Narednih dana se nešto čudno počelo događati, više puta se iz sleepa podizao kao iz full shutdowna (pričamo o laptopu na bateriji i napajanju), je li to vezano za taj update, tko će ga znat. Ponekad pomislim kako se netko igra na mojem radnom mjestu dok me nema.

Naravno da su se nastavili problemi s prebacivanjem aplikacija s monitora na monitor, to mu je i dalje fetiš. Ali šta ćeš, pustiš budalu da se veseli Prckale su me i slušalice koje sam nekako jedva osposobio preko nekakvog generičkog sound device switchera (Dell + MS = samo zabava, RTL je za njih skupina amatera) pa je i to u par navrata (moguće zbog učestalih restarta) počelo raditi probleme.

Software im je slabašan, ali trolanje je world class level.
mkey je offline   Reply With Quote