View Single Post
Staro 06.04.2021., 21:26   #5535
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor maXonja Pregled postova
Mislim na NH jer jesu cigani, ono kako su pokrali ljude tamo 2018. godine nesmije im se nikad zaboraviti
Druga stvar je ovo nedavno što se dogodilo na relaciji NH-PhoenixMiner, htjeli okriviti devove PhoenixMinera za svoju nesposobnost i propust

Nikakve probleme nemam s NH . i ja sam popusio lovu tada. al eto sve su vratili. neki to gledaju lako im vratit kad je tad btc bio 5* jaftiniji -ja to gledam pa vratili su btc. btc su ti i uzeli. sad imas 20*vise nego tada u usd.

Da je to tak kak ti kazes ne bi na NH bilo nikoga, a cinejnica je da ljudi koriste masovno NH.

Ovaj user se pogubiuo skroz pa nejgove informacije uopce ne uzimam kao neki info.

Ntrenutno je eth takav kakav je i sigurno je bolje drzat se ethermine al nekad tonije bilo tako. kad je vladao CN coinovi su se mjenjali u profitabilnosti svdakih par sati a NH ti je pokrio cijeli CN automatski pa si dobio daleko vise nego da si sam kopao neki coin. cak je i algo mijenjao automatski po profitabilnosti.. Sad je tak kak je i eth je glavni i nema saltanja s coina na coin. Al nekad nije bilo tako.

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 06.04.2021. u 21:31.
livada2 je offline   Reply With Quote