Citiraj:
Autor Garro
Gabre je rekao da je Potenza oduvijek bila top guma. Ja kažem da nije jer sam je imao. Pojma nemam kakve su danas, ali me zanima.
Ti kažeš da voliš probavati nove proizvode i sa si dobro piknuo CrossClimate. Super za sve kojima su all season gume dobre, ali sam previše staromodan i za mene gume su ili ljetne ili zimske, sredina ne ide na moj auto.
Uglavnom, javi kako se ponaša ova nova Potenza, možda je uzmem u obzir kad budem mijenjao PS4.
|
Aaah, kuzim.
All season ni ja ne priznajem, a CC sam uzeo iskljucivo jer je to ljetna guma sa zimskim certfifikatom. I nisam pogrijesio. Za Zagreb je guma top. Evo bas nedavno ocu kupio novi set za njegov auto.
Isto vise preferiram imati dva top seta, svaki za svoju namjenu, ali zato jer i volim slobodu da mogu zapiciti kamo treba, bez obzira na uvjete.
Sto se Potenze tice, bas ovo sto je Garri napisso. Ocekuje se brze trosenje, komfor je losiji i puno je veca buka nego na zimskim GoodYear UG P+.
I na akvaplaningu se osjete male slabosti, znaci kad sa brzinom uletim u vecu lokvu, dosta osjetim usporavanje. Auto je i dalje stabilan, nema problema s time, ali vidi se da moze manje vode izbaciti nego zimska guma (sto je normalno).
Ali zato na suhom, i zavojima... Ma drugi auto. Evo roditelje sam vozio po autoputu do Varazdina.. u Golfu i sa Dunlopicama (lj) i Gy (z) bi mojoj majci bilo muka od body rolla i ja sam smatrao Golf zescim sranjem od auta, razmisljao ga promjenit cim prije ili stavit druge anti roll bare....
Nakon sto sam stavio Potenza Sport gume, ovo je drugi auto. Upravo su to jucer i roditelji komentirali, nevjerojatno koliko su gume promjenile auto.
Inace auto je 1.5 150ks RLine, dakle multilink i sporCki ovjes, ako je to bitno.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk