Imam ga i ja. S9 plus. A50 i a71. Igram igricu guns of glory s 3 accounta. Pokrenem s9+ i onda trebam na brzinu pokrenut 2 accounta ,pokrenem a50, uzas. Pokrenem.a71, malo brzi naravno ali taj mob je kostao 3000 i kusur kuna kad je izasao. Pokrenuo sam guns of glory na realme 6s, ppkrenuo se istom brzinom kao a71. Daleko od s9+, jako blizu realme 6s. Nije samo igra, steka mi kad saltam iz bankovne aplikacije i pokrenem galeriju recimo. Stek stek. A50 da ne pricam. Onda uzmem u ruke realme x3 superzoom, pojede ih sve u radu, a mob je kostao 2600 dugo vremena pa pao na 1999 kad je bila akcija.
Nije mi se dalo pisat ali eto,pisem. Nsam prvi koji se pozalio, svako toliko dođu ljudi u ducan pitat da li se mob moze ubrzat. Ali svaka cast tvom fendu ako mu radi dobro, bitno da je vlasnik zadovoljan. Ja ga dajem dalje u utorak. Uvijek u pricu ubacujem faktor mog dugogodinjeg rada s mobovima pa pokusavam ostati objektivan najvise sto mogu, ali najvise gledam omjer cijene i proizvoda.
Slažem se s Dottoreom, autonomija je super, brzina punjenja isto s njegovim 25w punjacem ali rad na njemu nije me odusevio. Mozda se meni cini, ionako su iskustva s mobitelima subjektivna.