Ekipa što se tiče rudarenja Heliuma. Ekstremno sam zainteresiran pa ako ima netko da mi poblize objasni detalje bio bi zahvalan. Pretpostavljam da je u startu najbolje naručiti 3 komada i napraviti trokut gdje su svi u sinku. Da li bimkupili antenu i da li ove nase tipa riblja kost ili sl mogu posluziti za pojacanje signala.
Da li znate neku stranicu odakle bi moglo ranije doći. Koliko bi bio uređaj sa shippingom, tax njima, carina i pdv. Aplikacija carina kalkukalkulator je ispala oko 10 000 kuna za 3 komada. Kad bi sve sinkroniziralo mogao bi ROI biti vrlo brzo. Da li se oni sinkaju samostalno da mogu svjedociti jedni drugom trecem? Puno pitanka, ako netko ima volje za odgovoriti... Pregledao sam cijelu RH. Zagreb i Osijek mislim rasturaju. Neki kroz 2 mjeseca po 150 heliuma a neki ni blizu tome tipa Istra. Do čega ovisi? Sinoc je bilo hotspotova 24500 a danas vec 25000.... Mislim da ce ovo planuti. Iz Metkovića sam i nema nitko blizu mene tako da bi morao sam puno uloziti.
Edit: Naručivanje preko Distreleca DA ili NE? Nemaju rack miner. Uzeti indoor ili outdoor ako cu biti povezan do 500 metara. Antena dodatna da ili ne?
Edit 2: Koji se i kako porez plaća na rudarenje ako je netko u radnom odnsu i ako nije. Rudarenje kao fizička osoba. Jel ode itko plaćao porez na rudarenje?