Tema: Sunglasses
View Single Post
Staro 01.04.2021., 18:10   #214
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Dolaze sunčani dani, pa da malo dignem temu iz mrtvih.

Imam par pitanja:
1. Da li negdje u Hrvatskoj postoji mogućnost narudžbe originalnih leća za Ray-Ban naočale? Imam par godina RB3498 sa sivim polariziranim lećama s kojima sam relativno zadovoljan. Ja ne bi bio ja da ih nisam malo izgrebao i više mi nisu za vožnju.

2. Ako ne mogu nabaviti originalne leće, da li postoji neki proizvođač da nudi kvalitetne zamjenske? Dakle, govorimo o kvaliteti originala ili boljoj (što nije toliko teško ), čajniz šitevi me niti najmanje ne zanimaju.

3. Ako na prethodna dva pitanja su negativni odgovori, probao sam ove naočale https://www.ray-ban.com/usa/sunglass...l/805289346838 i nekako su najbliže onom što mi treba za vožnu (da su polarizirane, i da mi pokrivaju vidno polje), da li netko zna od čega su napravljene leće na ovim naočalama: Negdje piše CR39, negdje polikarbonat. Čitam tekstove na Internetima i ima hrpa teorija i oprečnih informacija.

4. Da ne bi bilo da robujem Ray-Banu (iskreno, Luxxotica mi se gadi sa svojom politikom), ako imate neki prijedlog za kvalitetne polarizirane naočale za vožnju, metalne, zakrivljene da pokrivaju vidno polje, slobodno ga napišite.

Hvala!
Garro je offline   Reply With Quote