30.03.2021., 13:59
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Autor zwer54
Ma znam da, ali na tu sirinu gume (255) i irski grubi asfalt sve gume se cuju poprilicno pa sad placat 100 eura vise zbog ta 2 db, nekak mi se nece...
|
Jasno ko dan. Svatko ima svoje prioritete.
Citiraj:
Autor vga killer
Ima ekipe koja se kune da su im zakon i to na sličnim autima.
Nemrem rec da ne drze, dapace, filing je generalno ok, kisa super...navozo sam se svega i svacega i vecinom sam prebrz tak da nije vucaranje...ali ovo nisam nikad ni na jednoj drugoj gumi primjetio.
Probao i više napumpat, isti drek....problem je samo u toj prvoj sekundi kad i pri brzinama od 70-80 na sat lupiš jače kočnicu auto zavijuga lijevo desno i onda se smiri. Na višim brzinama neću ni pričat koji odvratan osjecaj.
Dal je problem zbog 370mm diskova i četvero klipnih kljesta koji fakat grizu, neznam....al kad to zimska ne radi
|
Citiraj:
Autor kreatinko
Vjerojatno je platforma,
dakle pretpostavljam da voziš Leona koji je na istoj platformi (MQB) kao moj Golf 7 2.0TDI.
Čitao sam dosta o tome kako je na MQB balans kočenja previše na prednjoj osovini, a odozada je sila kočenja jako mala (70:30, možda i više u korist prednje osovine).
Imam isti taj problem sa svojim autom iako sam to primjetio samo na zimskim gumama kad malo jače zakočim.
Osjećaj je kao da zadnji kraj "zapliva" te postane nemiran pa se osjeti lagano da ide lijevo desno zadnji kraj...
Vjerojatno prednje gume pri kočenju preuzmu svu tu energiju pa ti se čini da se guma piga.
Eto moje neko mišljenje 
|
Pošto sam i ja na MQB platformi, naručio sam sada Potenza Sport, biti ću pokusni kunić, javim vam dojmove kad ih montiram.
|
|
|