Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.03.2021., 13:03   #54203
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
Ja ovdje gledam kak stoje kad biram...

Ali valja obratiti pozornost na detalje. Guma na prvom mjestu vs guma na npr 5. mjestu, razlike su jako male, a u cijeni bi moglo bit osjetno...

Tako sam ja na kraju odabrao Nokian jer su me dvije gume ispale 100 eura manje od good year, a recimo losiju ocjenu su dobile jer su nesto bucnije (2.5db) i nesto krace traju... Obzirom da radim malo km, vjv cu ih prije morat mjenjat nego se potrose ionako...
Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
pa nemam pojma ali meni 70 vs 72.9 ne zvuci kao neka velika razlika...
Točno tu sam i saznao za Potenza Sport, a 3 decibela je ogromna razlika. Decibeli nisu linearni.

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
GY Asy5 ok, ali ako nije neki sportskiji auto.
Ja sam ih stavio kao neki kompromis izmedu konfira, drzanja po kiši i sportskije vožnje, ali na ovaj auto više nikada.
Ni jedna guma mi se ne piga tolko na jačem kočenju, čak ni zimska na istom autu.
Jako neugodan osjecaj, pogotovo ako moras u nekom zavoju kočit. Jednostavno nemre izdržat inicijalni ugriz na kočenju i treba joj sekunda da se umiri. Nekolicina na drugom forumu su isto primjetili.
Stavio onda podrapane Conti SC5 i auto ko na tračnicama.
Thanks! Nemam neki full sportski auto, 150ks benzinac, ali taj osjećaj ne volim, pitanje dal bi se ikad pojavilo kod mene, jer nemam kočnice ko tvoje sigurno, ali ne želim riskirati... ide znači Potenza Sport.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Gledam ovaj Maxxis, nikad na njih nisam obraćao pažnju.
Zanimljivo. Isto ko i Laufenn koji je znao tu i tamo iskočiti u prvih 5.
Maxxis je frend imao i bio jako zadovoljan s njima, ali za ono, normalnu, lagano sportsku vožnju. Mislim da su bile N'Fera, sad vidim da imaju neki model Premitra koji se puno testira, i bude dobar.
Elven je offline   Reply With Quote