Imao sam i varijantu te konzole koju spominjete, neki model sa xy gazilion igara u sebi. Realno ih je bilo ako 50 ostalo su bile neke kvazi varijante ovih 50, ali nema veze igralo se i tih 50 mjesecima...
Sad sam se sjetio anegdote kada smo prelazili super mario...
Došli do nekog xy svijeta full daleko ali frend je morao ici doma jer je bilo kasno i stara mu je urlala sa balkona 80's style da nek se vraca doma

A konzola je bila vec lagano razvaljena, jer em nije to bila neka kvaliteta, a bogme smo ju i mi natezali i mrcvarili simo tamo preko pola kvarta. Jedan od mnogobrojnih boljki koje je imala je bio da je ulaz za adapter za struju gubio kontakt. Što se rješavalo high-tech zahvatima tipa "staviš na konektor šlapu" pa ga ona zafixira kako treba i stvar šljaka haha. Uglavnom naravno da smo došli na ideju da budemo sutra konačno prešli gejm, da je pitanje zivota i smrti i da je esencijalno pustiti konzolu da radi preko noci da ne izgubimo progress. Stara je uz malo nagovaranja odlucila poštovati našu želju da ne dira konzolu do ujutro iako nas je gledala pogledom "niste normalni obojica...". Međutim nismo ništa dogovorili za šlapu tako da... Lets just say da smo mogli fino ponovno od worlda 1-1 sljedece jutro