Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.03.2021., 15:59   #54145
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@wragg
Ako se ne varam imaš troje djece. Ne bi li ti nekakav minivan bio praktičniji od SUV-a? Uz brdo djece obično ide i brdo prtljage, a SUV-ovi se nisu pokazali kao izdašni po pitanju prostora u bunkeru. Preglednost je ista, povišeni položaj isto tako. Jedino što karoserija nije povišena, ali to rijetko kome treba.

Jedini je problem da ih baš nema na tržištu. Zadnji koji je na nešto ličio je bila Mazda 5.

Ja sam zadovoljan sa pregledošću mog Kaše. A kako od opreme ima senzore mrtvog kuta, 4 kamere (daju pogled na auto iz ptičje perspektive) sa parking senzorima i automatsko parkiranje, treba biti idiot^n da ga ne uspiješ parkirati. Problem na koji sam najčešće naišao je taj da su parking mjesta preuska pa sam za izlazak morao prakticirati yogu. Pas m**er onome koji nije svjestan da su auti narasli u svim smjerovima u zadnjih 20g. jer su parkinzi gabaritima prilagođeniji peglicama, fićekima i katricama nego modernim autima.
Definitivno si u pravu i Smaxa mjerkam vec odavno, samo nekako ne zelim auto za kojim se necu jos 2x okrenuti kad ga ostavim na parkingu, ako me razumijes

Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk
WraGG je offline   Reply With Quote