Citiraj:
Autor King of 4
Meni aja najveća razlika u samom ponašanju auta na cesti i stabilnost a i okretnost.
Pošto imam i velikog karavana i velikog SUVa, uvijek mi je draži karavan za voziti, no on je i na sportskom ovjesu pa je i velika razlika. A preglednost mi je vjerovao ili ne bolja iz karavana nego iz Suva.
|
Ja nisam imao problema sa stabilnoscu i okretnoscu sa SUV-om, ali s obzirom na moj stil voznje mi to ni ne moze biti problem.
Sportski ovjes i distance sam imao cijelih 10 dana na F11 i vratio se na originalne dijelove. 20" felge i gume sam imao malo duze, tj. skoro pola godine i vratio se na 18". Ne znam, mene ne privlace te rejserske spike na autu. Ja u autu vozim obitelj, sa autom idemo u kupovinu do Lidla i 2x godisnje na godisnji. Za to sve mi je potpuno serijski veliki SUV savrsen.
Za dinamicnu voznju i dizanje adrenalina imam motor, a uskoro i drugi.
To za vecu preglednost iz velikog karavana nego iz povisenog SUV-a ti nekako ne mogu povjerovati niti iz iskustva shvatiti kako to moze biti moguce. Ili si imao SUV-a bez prozora ili nemamo istu definiciju preglednosti. Nije mi logicno nikako, sorry.
Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk