View Single Post
Staro 27.03.2021., 10:15   #736
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Haha oh don't I know it. Ja sam na probu openxcom-a izgubio "samo" 2 tjedna Sad mi je na laptopu tak da kad nisam doma imam kaj za igrati. To cudo stavis gore i ne treba ti nikaj drugo od igara haha. Btw probaj mod "X-Com files", mene je oduševio skroz naskroz, ubacili su 100 cuda i brutalno proširili core game. Ako je core gejm bio opsežan onda je ovo bar 2-3 puta vise contenta dodano (mislim da sam bio jako konzervativan sa procjenom hahaha).

Drago mi je konacno cuti da je nekome odlican TFTD, uglavnom ekipa vise voli UFO a dvojka im je "meh". Ali baš ovo kaj ti velis, oni "podvodni" zvukovi, muzika i cijeli štimung mi diže TFTD mrvicu iznad UFO-a.

Phoenix Point sam vidio ali isto ceka na red... Ma uzas ko ce nac vremena za sve te divota, nimo vise u srednjoj da se moze gejmat po 8 sati na dan

Edit: Još jedan od mojih favorita koji su možda promakli vecini je Bioforge, ako niste definitivno probajte. Malo treba navikavanja na nacin kretanja i combat ali to se brzo apsolvira, stvarno odličan gejm.

Alien_200581 je offline   Reply With Quote