View Single Post
Staro 26.03.2021., 11:58   #2664
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Priča:
Neki dan popodne putam aplikacije na mobitelu skužim da imam mogućnost uzeti MaxTV to GO za 25kn (osnovno paket).

Ja sam u HT aplikaciju na mobitelu spojen putem broja mobitela. Ne TelekomID-om, ne mailom, ne ničim drugim nego brojem mobitela.
Aplikacija mi služi samo za praćenje MB i koliko para imam na računu.
I pošto sam imao jedno 150kn na računu, uzmem MaxTV to go, i u roku 3 min mi dolazi na mobitel SMS s nekim random TelekomID-om i passwordom (i upute kako se spojiti na MaxTV to Go aplikaciju). Odem na aplikaciju, ID i password ne rade (piše Netočan ID ili password).

Mislim, bar je tako meni bilo, da si napravio gresku u koracima, koji su kod njih iz poznatih razloga bitni.
Naime kaj, da bi ti ta aplikacija uredno radila na nacin koji si zamislio, prvo se trebas na njihovom portalu registrirat da dobijes "Telekom ID". Za registraciju upotrebis neki svoj email. Kad dobijes povratni mejl sa svojim ID-om onda udjes u "Moj Telekom Portal" i prijavis svoj broj mobitela.
Zatim u svom profilu za taj broj ides na "Mobilne usluge" -> Opcije -> Ponuda Opcija za Aktivaciju" -> "Ostale Simpa Opcije" i tu izaberes "MaxTv to Go".
Kad za par minuta dobijes poruku da je usluga aktivirana spajas se na nju sa istim podacima koje si dobio za prijavu na portal, dakle isti Telekom ID i Lozinka.
Nekad je za prijavu potrebno 2-3 puta upisat te podatke jer nakon prvog puta izbaci gresku o pogresnom ID-u. Nakon sto se uspjesno spojis mozes se posle spajat i sa mobinim brojem svog mobitela koji je prijavljen na postalu...
Prezime je offline   Reply With Quote