View Single Post
Staro 26.03.2021., 10:19   #2662
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ajde ovako, ne znam je li dobra tema ali vezano je uz MaxTV.

Priča:
Neki dan popodne putam aplikacije na mobitelu skužim da imam mogućnost uzeti MaxTV to GO za 25kn (osnovno paket).

Ja sam u HT aplikaciju na mobitelu spojen putem broja mobitela. Ne TelekomID-om, ne mailom, ne ničim drugim nego brojem mobitela.
Aplikacija mi služi samo za praćenje MB i koliko para imam na računu.
I pošto sam imao jedno 150kn na računu, uzmem MaxTV to go, i u roku 3 min mi dolazi na mobitel SMS s nekim random TelekomID-om i passwordom (i upute kako se spojiti na MaxTV to Go aplikaciju). Odem na aplikaciju, ID i password ne rade (piše Netočan ID ili password).

Idem na recover passworda, nudi mi samo recovery na email, koji nemam niti ne znam.
Zovem službu za korisnike, oni kažu da je nešto pošlo po krivom, da će me zvati kasnije, zovu kasnije, kažu da su našli problem, da moram biti registriran da bi koristio uslugu. Registriraju oni mene, dobijem ID i password, ali kada se ulogiram u ID, nemam nikakve usluge, goli account, bez mog broja moba ili MaxTV to GO. Naravno, probam se spojiti na MaxTV to GO s tim accountom, ne radi.

Zovem drugi puta, javi se nekakav lik, kaže on da je to poznati problem, da će raditi nakon par sati do kada se ne registriram.
Ne radi i dalje drugi dan.

Zovem treći put.
Kaže ženska, da je to normalno da mi kolegica nije registrirala broj moba, da mora ažurrati moje podatke i da ubaciti u account moje usluge i da će raditi.
Sada imam te usluge, imam broj moba i MaxTV to GO unutra, ali kada se ulogiram piše mi:
"Greška, pokušajte ponovo kasnije".

To traje već 2 dana.

Zovem 4. put, nemaju pojma.

Savjet, čekati, bude radilo. Znam da neće, jer to traje već više od 24h.

Probao na iphone app, probao na samsung smart TV-u, probao na android mobu, probao MaxTV to GO i MaxTV to GO HD aplikacije.

Isti problem.
Je li išta što ja mogu napraviti? Nemam volje više se navlačiti s korisničkom podrškom, jer svaki svoje priča.
Jebe mi se za 25kn, neću više produžiti taj MaxTV to GO, ali ono, za sobu bi mi to bilo idealno riješenje.
Googlam, kažu da je problem u accountu. Aplikacije su na zadnjim verzijama, nije do toga.

Najjača stvar mi je kada mi kaže iz korisničke da ako ne radi password, da zatražim novi putem maila. Ja kažem, znam ja to, samo nemam mail jer sam kupio putem love koju imam na računu, putem broja mobitela. Pita ona mene "kako je to moguće?"

Ja kažem, pa jebote, to je tvoja firma, ne moja.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 26.03.2021. u 11:03.
Mommistake je offline   Reply With Quote