Gdje je tu dašak avanture kad znate otići i vratiti se
Mali OT na temu, ali stvarno danas nema više avanture,... uglavnom, prije vremena pametnih satova i navigacije,... prije xy godina sam morao otići u neko selo iza Bednje i okvirno su mi objasnili kako i kuda moram ići,... i nakon xy km vožnje dođem do križanja gdje se cesta kojom sam dolazio razdvaja na dvije. Znaka nikakvog, izgled asfalta jednak, širina cesta koje se razdvajaju jednaka, sve izgleda jednako, a samo jedna vodi kamo trebam doći.
Srećom (barem sam tako mislio) dvadesetak metara prije račvanja je autobusno stajalište na kojem dva klinca čekaju valjda autobus, vratim se do njih i pitam kojom cestom do tog sela kamo sam trebao i jedan veli TU i pokaže lijevo, drugi veli TAM i pokaže desno,... jbt, pogledom sam tražio skrivenu kameru no klinci mrtvi ozbiljni

na kraju sam se pouzdao u ososo i odabrao lijevu cestu i nakon par kilometara našao birtiju (na ulazu u ciljano selo) koju sam tražio.
Birtija je bila posebna priča, karirani stolnjaci i plehnate metalik plave i roze pepeljare, ali to je za neku drugu priču