View Single Post
Staro 23.03.2021., 22:57   #1103
Human1
Registered User

Datum registracije: Jan 2021
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Pa pričate o dva različita paketa.
Jedan ima očito ING Lion paket koji je O eura, ne naplaćuju i to stoji u pdfu, a pored njega je ujedno i Green account koji uključuje više stvari i njega naplaćuju.
Da, skužio sam dok sam išao tamo malo pogledati.
Meni je sve besplatno, a on plaća.
No, kao što rekoh, valjda zna zašto plaća. Nadam se.
Meni je ovaj besplatni bio skroz ok za normalan život tamo. Nikad mi ništa nije usfalilo, mislim, nešto čega nema u tom paketu. Sve računne sam plaćao normalno online, normalno koristio debitnu karticu svud, bez naknada ikakvih.
Kreditnu sam koristio za kupovanje online, amazon, ebay i sl.
Jedino sam kreditnu plaćao dvadesetak eura godišnje.

Al eto, ima nas svakakvih. Nekome to nije dovoljno. Netko traži i više, a to onda košta.

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Sam paket je 0 ojra (a paket doslovno račun, dizanje pare na bankomatima i osnovne stvari), a ostale điđe (SEPA transferi i sl.) se naplaćuju i to poprilično dosta

Što je i za očekivati realno.
Nitko normalan ne može misliti da banka nešto daje za džabe. Da ti baš to, osnovni paket u kojemu dobiješ račun i karticu (HPB supermart, PBZ žiro - bar je nekad bio, ne znam jel' još...), dok za sve dodatne stvari (internet/mobilno, token, kreditne i sl.) moraš plaćati dodatne naknade.

Što je i normalno, banke zarađuju na kamatama i naknadama pa bi bilo malo blesavo da za džabe daju ono od čega žive, takvih samaritanaca u kapitalizmu nema...
Ma nije točno da je samo osnovni paket nula, a da se sve ostalo plaća. Znam iz prve ruke. Kažeš, plaća se internet/mobilno, transferi. E ne plaća se u Lion paketu. I kao što čujem večeras od kolege gore iz Brisela, JOŠ UVIJEK se NE PLAĆA.
Ja ni jedan račun za režije tamo nisam platio negdje na šalteru neke banke. Godinama sam tamo živio i plaćao UVIJEK internet bankarstvom. Što preko računala, što preko mobitela i NE PLAĆA SE nikakva naknada u Lion paketu.

Zadnje izmijenjeno od: tor. 24.03.2021. u 07:46.
Human1 je offline   Reply With Quote