Kompromis je kompromis, svatko sam za sebe mora vidjeti sta mu je bitno.
Mene dok surfam ili gledam neku multimediju ne dira to sto se kao vide pixeli. To sam jedva skuzio prvi put kad sam se zagledao, i vec poslije zaboravio i danas bas me briga.
Netko drugi ce odigrati solidno to malo sto igra i na 75hz. Ali mu je bitna rezolucija i sta ja znam.
Ali sumnjam da su sad svi i dizajneri i gejmeri i ograniceni budgetom.
I uzmite u obzir da koji god uzmete na kraju cete se brzo naviknuti na njega u smislu kvalitete boja pixela rezolucije itd.
MP gejming je drugi svijet, svjet sporta i frustracija i ljudi daju bubreg za koji kill vise, za odlučujući kill, za win. Meni je "skill" skocio za 30% kada sam presao sa 60 na 144hz svojevremeno, mjereno doslovno u DM mapama u smislu broja killeva. To nije malo.
Ali ljudima koji se setkaju u single player igrama i misle da su gejmeri to nije ni blizu toliko važno.
(Takvi onda nas poslije obicno proglasavaju da koristimo aimbot lol xD ..a krivo im je ako im kazes da su noobovi xD )
Darkijas, nije toliko komplicirano ako znas šta želiš. Šta radiš na kompu? Po tome uzmi monitor, budi iskren prema sebi i to je to

ne glumi gejmera ako nisi, niti dizajnera ako nisi lol .. Sta god da izaberes na temelju svoje analize biti ce sigurno tebi najbolji izbor.