Citiraj:
Autor Mario92
E da, nisam komentirao prije - zašto koristiš ZoneAlarm, ili još gore, Avast?
Pusti ta smeća i koristi nativni firewall i antivirus, em su efikasniji i troše manje resursa, em su postali i neki od ponajboljih rješenja na Windozama.
Avast pogotovo, njega ne bi ni štapom više pipnuo od kad je i sam posao skoro pa malware.
A kaj se tiče veličine diska - pretpostavljam da tu SxS folder igra ulogu sa svojim junction i symlinkovima koji vjerojatno pojedu tu razliku.
Probaj eventalno baciti oko na file listu sa WizTree-jem (po meni daleko boljim i bržim rješenjem od hvaljenog WinDirStata):
https://wiztreefree.com/
I još napomena - ukoliko ti sistemski disk nije SSD - preporučujem da si ga nabaviš i ugradiš. Svaki laptop unazad 10, ak ne i 15 godina, poletit će.
Pretpostavljam da ga nemaš s obzirom da si napisao da si napravio upgrade sa Win7, a Win7 je desetljeće star OS 
|
Nekako sam naučen na ZoneAlarm još od win xp. Ali, prihvačam tvoje mišljenje, Zone alarm i Avast idu na deinstalaciju i uklanjam ih sa kompa.
U pravu si, sistemski disk nije SSD. Vidiš do sada nisam ni razmišljao da stavim SSD. Ozbiljno ću razmisliti o tome.
Pogledat ću s WizTree-jem, čisto zbog moje znatiželje.
Hvala!