Citiraj:
Autor IHrvojeI
Kao prvo hvala ti za mod Phobos, i ja sam ga počeo jučer igrati i odličan je. Malo sam se zaletio pa odabrao ultranightmare, a nazad nema tako da ono  , polako napredujemo. Jako udaraju na ultranightmare.
A za prey ti mogu samo reći da definitivno odigraš i DLC moonchrash. Odličan ko i base igra - koju bi mogao po treći puta preći.
|
Phobos je relativno težak na normal, a kamoli na ultranightmare

Zapanjila me kvaliteta moda, mogao bi bez problema proći kao AA igra. Jako su dobro proširili svijet sa pričom i dizajnom Mars Cityija. Vidi se kako su ljudi živjeli, gdje su radili, družili itd. Demoni su malo redizajnirani agresivniji su i brže se kreću. Oružja su zakon, shootgun je vrhunski, a double shootgun je nevjerovatan. Bolja su mi oružja nego u base igri. Uglavnom svaka čast dečkima koji su to napravili. Napraviti mod te razine zahtjeva mnogo vremena i mašte. Šteta što nije popularniji, rijetko koji Youtuber je napravio recenziju. Nadam se da će se to promjeniti jer mod zaslužuje veću pažnju.
Inače u drugoj epizodu imaš dosta zagonetki sličnih onih u Jedi knightu, napominjem samo da znaš što te čak.
Ako te zanimaju modovi, moja preporuka su ti još Slayer's Testament, vrhunski mod koji spaja Quake 1 i Doom Eternal, kampanja je odlična!; te Quake 1.5 koji proširuje priču orginalnom Quakeu, zadnja borba je mnogo duža. Dodan je meelee napad, oružja dorađena i grafički je moderniziran.
Što se tiče Preya, zasad mi izgleda odlično, borbe su super, priča mi je zanimljiva i vuče me da je istražim dalje. Da li Mooncrasher proširuje priču?