View Single Post
Staro 21.03.2021., 18:45   #131
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Pentel33 Pregled postova
A možda se i kupci drogiraju...
Ne znam šta jednostavno ne kažeš ljudima šta konkretno trebaš umjesto da im daješ neke šifre na papirićima?
Zapravo ga tjeraš da ide nešto kucat na PC umjesto da odma zna šta hoćeš i gdje da to traži.
Kupuj ko i svi normalni ljudi kad uđu u trgovinu jer ovdje očito nije problem u trgovcu nego u kupcu.
U čemu je sad tvoj problem?

Trgovac si i umjesto "ja bih kupila mali bijeli toster" kupca dođe netko tko ti izdiktira šifru proizvoda koju možeš upisati u tražilicu i kao rezultat dobiti samo taj i nijedan drugi proizvod.

Ti kao trgovac si prije gotov s prodajom, kupac je prije gotov s kupovinom umjesto da idućih 15 minuta pokušavaš saznati koji to točno "mali bijeli toster" kupac hoće i svi su sretni i zadovoljni.

Gdje god kupujem, trudim se kupovati na isti način i uvijek nailazim na pozitivan feedback od trgovaca jer su najbrže gotovi sa mnom.

Imate li artikl 2440004031. Klik, klik, klik, imamo. Dajte jedan. Evo lova. Fala đenja.

PS - jedan zadatak, pasteaj broj iznad u chipotekin search, pa javi koliko ti je vremena trebalo da nađeš mali bijeli toster koji me zanima

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote