View Single Post
Staro 20.03.2021., 16:50   #7388
lit
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Mislim da ne ide tom logikom. Onda je bilo tako, ali danas ne vjerujem da ćemo vidjeti više tako velike dropove. Vjeruj rado bi svi mi da toliko padne ali to se neće dogoditi ili kako bi rekli ameri highly unlikely. Teško da će ETH past ispod $1k.

Treba vidjeti što će biti sa ETH 2.0 u konačnici, ali sve u svemu ETH nije daleko da kroz koju godinu doskoči po market capu blizu BTC-a. ETH-u je ključ da sredi brzinu i smanji cijenu transakcija i tad bi to postalo nešto sasvim drugo.

Blockchain je općenito fascinantan ali i dalje je to daleko od široke mase, govorim o upotrebi blockchaina i kriptoa na toj razini da kumica s placa prima Tron ili Stellar valutu jer ima niski fee transakcije... odnosno kada dođemo do te razine onda će sve te kriptovalute imati još 10x veće vrijednosti nego danas a vjerojatno i puno više od 10x.

Jer činjenica da ni mi (a koji smo ustvari pokretači ove ekonomije) ne koristimo blockchain u svakodnevnom životu. Kad se to potonje dogodi ETH će sigurno vrijediti 10x više nego danas, što nije ni čudno ako je u 12mj 2018. vrijedio $89 USD a vidimo koliko je danas cca $1.800.

Sve se gleda kroz masovnu upotrebu, što je više te mase to će i vrijednost svega rasti i u konačnici biti stabilnije a manje volatilnosti, ali treba još puno godina da do one "kumice s placa" dođe Tron ili Stellar ili bilo što od kriptoa.

Tehnologija je dostupna da kumica to ima i danas, ali to je kao Internet recimo 1996. godine, isto je bio svima dostupan ali tko je onda znao za njega? Nitko... niti su ljudi znali što se može na "tom Internetu". Tako je i sa kriptom, treba još 10 godina da dosegne tu masovnost svakodnevnog života.
lit je offline   Reply With Quote