View Single Post
Staro 20.03.2021., 14:27   #4005
p0laris
Premium

p0laris's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor delavi Pregled postova
Mislim da ti screensaver nema veze s monitorom već s windowsima. Malo istraži.
I s tim bi se slozio da mi se tijekom teamsa nije redovito palio screen saver. I onda sam malo citao o tom monitoru na redditu i kazu da se pali i za vrijeme gledanja filma. Da nisam sam vidio i dozivio i ja bi rekao da to nije moguce.
Sve osim monitora je ostalo isto, postavke uopce nisam dirao, samo prikopcao novi monitor. Na starom monitoru se ne pali screensaver, na novom da.

Citiraj:
Autor delavi Pregled postova
Ja ne koristim screensaver već godinama. Totalno nepotrebno u doba modernih led monitora. Ugasi ga i ciao.
O DGFA. Glow je minimalan pogotovo u usporedbi sa starijim IPSima. Nećeš ga primjetiti u svakodnevnom radu/igranju/surfanju. Bleed ovisi od primjerka od primjerka ali nije se puno njih žalilo koliko vidim na netu (kod mene je minimalan). Ta lutrija sa panelima i bleedom je ipak veći rizik kod jeftinijih IPS ekrana kako sam i naveo iznad. Ne znači da te ne može zapasti jako loš primjerak, jasno. Ali mislim da se to sve napuhuje jer ako se takve stvari kuže samo kad se ugasi svjetlo u sobi i bulji u potpuno crni ekran onda nema smisla stvarno to komentirati.
Fotka ne pomaže jer prikazuje bar 5x izraženije taj problem nego je u stvarnosti.
Da, znam, fotic na mobitelu to prenaglasi kako je u stvarnosti.
Inace zapao me ok primjerak, bleed bas malo, glowa je bilo, ali standardno za taj model.
Međutim ovo sa screensaverom je presudilo da iskoristim povrat u roku 14 dana.

Inace stari samsung kad je na stand by onda proizvodi "pitch noise"
p0laris je offline   Reply With Quote