View Single Post
Staro 19.03.2021., 23:36   #4001
delavi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2020
Citiraj:
Autor p0laris Pregled postova
Jedno pitanje, dell s2721d/ds ima cudan problem. Upali se screensaver tijekom video konferencije ili gledanja videa/filma. Vidim na redditu da su se jos neki zalili na to. Vrlo neobican problem, da mi je netko rekao da ce se to događati na 2000 kn monitoru ne bi vjerovao.

Da li mozete reci kako je sa dgfa? Ako netko moze teams, zoom i slicno isprobati.

I kakav je ips glow?
Ima li bleeda?
Ako netko moze fotku bacit bio bi zahvalan

Mislim da ti screensaver nema veze s monitorom već s windowsima. Malo istraži. Ja ne koristim screensaver već godinama. Totalno nepotrebno u doba modernih led monitora. Ugasi ga i ciao.
O DGFA. Glow je minimalan pogotovo u usporedbi sa starijim IPSima. Nećeš ga primjetiti u svakodnevnom radu/igranju/surfanju. Bleed ovisi od primjerka od primjerka ali nije se puno njih žalilo koliko vidim na netu (kod mene je minimalan). Ta lutrija sa panelima i bleedom je ipak veći rizik kod jeftinijih IPS ekrana kako sam i naveo iznad. Ne znači da te ne može zapasti jako loš primjerak, jasno. Ali mislim da se to sve napuhuje jer ako se takve stvari kuže samo kad se ugasi svjetlo u sobi i bulji u potpuno crni ekran onda nema smisla stvarno to komentirati.
Fotka ne pomaže jer prikazuje bar 5x izraženije taj problem nego je u stvarnosti.
delavi je offline   Reply With Quote