18.03.2021., 16:23
|
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor coconut
Baš obratno, ja sam veliki fan BMW-a, ali mrzim ove ogromne bubrege na novoj seriji 3 i 4, pa modele X4, X6 i X7. Da su to osobe, najbolje bi im odgovarala krilatica mog bivšeg kolege: 'Bolje da je mater rodila metar drva nego tebe'.
Volio bih imati BMW-a, ali bi radije uzeo neki Alpine model. Za Alpine ne znaju svi. Alpine je za sladokusce, a ne mase. Njima bi više odgovarao BMW-ov slogan 'Freude am fahren'.
Obožavam malo starije modele tipa 635CSi (Ajkula), Z8, 2002ti,... Ti su auti imali bezvremensku ljepotu i dušu. Ovi danas su uglavnom c/p i konfekcija. Čast izuzecima, npr. i8. Iako izgledom malo vuče na stari 8xx, ipak je poseban auto.
|
Alpine je Renault, misliš na Alpina.
635 CSi nije ajkula. Ajkula je serija 3 E21. Dosta slabo za "velikog fana BMW-a"
Neki dan sam baš naletio na D3 touring
https://www.autocar.co.uk/car-review...touring-review
U moru običnih 3 touringa, ovo se odmah primijeti, koliko god da je suptilan. Prije se okrenem za time ili B12 E38 nego za Ferrarijem.
|
|