View Single Post
Staro 18.03.2021., 09:42   #3422
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ti bi Guls isto tako trebao imati svoju vlastitu katedru na temu nutriconizma

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Svatko od nas je drugačiji, kad sam bio mlađi svašta je išlo u mene, ali kako godine idu, polako se osjeća ta intolerancija i čovjek mora početi više paziti što i kako jede, jer nije želudac više mlad, a ni metabolizam nije tako brz i napucan hormonima kao kad sam imao 20+.

S oboldanim se nativno slazem, ali onda ovo

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Jaje je super obrok. Jedno ili dva dnevno. Polako počinjem misliti da tih 4-5 jaja dnevno mene počinje lagano kočiti što se tiče kolesterola i intolerancije na mast i morat ću posegnuti za bjelanjkom uz eventualno dva žutanjka te malo više mesnih obroka. Mlijeko pijem da nadomjestim kalorijski unos + fino mi je. Derem litru dnevno minimalno. Nije to pravo mlijeko, ispod krave u kanti, to je naš dukat vindija izmet koji veze s mlijekom nema. Svježe kravlje mogu popiti čašu i ni ml više. Isto je s kozjim, ne ide i ne ide. Ali zato sir ide u tonama u mene, luka špeka sira domaćeg kuruznog kruha i udri. Kod mene se sve više manje vrti oko jaja i mliječnih proizvoda, imam jedan mesni obrok dnevno i to je to.

Mlijeko i opcenito vecina mliječnih proizvoda ti i nije bas neka priča, naravno, to je dosta individualno, ali generalno, trebalo bi ih jesti minimalno.

A ti "dereš" litru mlijeka dnevno samo da nadoknadis kalorijski deficit

Pa imas minimalno 1862 druga kvalitetna (i bolja izvora) kako da nadoknadis tih cca 500 kalorija dnevno

srale7 je offline   Reply With Quote