View Single Post
Staro 17.03.2021., 18:56   #3997
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor R3nchi Pregled postova
De meni malo napisi vise..Jel osjetna razlika u rezolucviji tj detaljima
JA imam p2314h i misliosam sam uzet U 27nesto nesto, al posto sam ubo 6800 poceo sam gledat doticni koji si ti kupio..

kakav je za svakodnevno koristenje
text citanje?
yt videi?
i te neke fore
Citiraj:
Autor delavi Pregled postova
Ja sam pikirao taj monitor i u biti već sam puno recenzija pogledao i po svemu to je odličan gaming monitor koji može proći i za DTP posao (jasno, nije profi DTP monitor). Mene bi zanimalo kakav si primjerak dobio, dakle pozadinsko probijanje svijetla na tamnim scenama odn. kad je crna na ekranu. Iako to znam da nije idealno niti na najskupljim IPS panelima samo se kod nekih primjeraka čak primjeti i kad nije skroz crna na ekranu a soba je zatamljena. Kako radi gsync?
Evo, sorry na zakašnjelom odgovoru.
@R3nchi
Da, vidljiva je razlika, i to jako, imao sam prije 27" 1080p monitor i to je katastrofa na toj rezoluciji, zato sam i kupio manji 24" 1080p da ga zamijenim, ali tek nakon što sam gubio oči na 34" 1080 monitoru

1440p je majka na 27", stvarno super.
Ima IPS GLOW ali iskreno, ja sam do sada imao isključivo IPS monitore i nikada mi nije smetalo to niti u igrama, niti u video sadržajima a ponajmanje u svakodnevnom radu i obavljanju posla (web browser based).
Tako da...
G-sync ti ne mogu komentirati jer ne sjećam se kad sam zadnji put upalio neku igru
To će netko drugi, siguran sam odgovoriti.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote