Autor Doktor O
Imaju. Jasno da mogu sjediti i tipkati na mobitelima 3 dana ako hoće. To je uvijek bilo nepristojno, a sad štoviše kad je sve limitirano.
kakav kurčev nagib, ako sam vidio dva lika s nagibom, i od toga dečko koji ide na trailove, i natječe se. Ostali HODAJU DAKLE JEBENO HODAJU po traci. Imaš vani svjež zrak, miljun ljudi, sunce, gušte. Ja idem hodati vikendom na brda, odradim 10-20km u prirodi, a ne na jebenoj traci, da se snimim da sam u gym.
Svaka čast svakome, ali čekat 30-60min da uđeš, šećeš po traci, tipkaš na telefon, opališ slikcu da si bio u gymu je meni debilizam, jer dolje čeka netko tko želi ozbiljno trenirati, a ne slikati se po gymu.
Poanta je sada ''novo normalno'' što je sve samo ne normalno. Kao i kad je bio lockdown svi odjednom kreću trčati i hodati, a dosad doma sjedili, samo zato što je zabranjeno sad idu oni van. Takav smo narod.
I taj stav platio sam pa mogu šta hoću....ma nemoj, platio sam i ja i to 6mj unaprijed, hoću ja tražiti sad recimo VIP ulaza preko reda ili takvo što?
Pa je, ali čekaš 45min da ideš pšetat po traci, sjedit pola sata na mob i otić doma? Svaka čast. Mislim ne ti, nego ti likovi
Ne pričam o ljudima kao ti koji zukaju nagib i imaju tu shemu. Ja odem i veslam 10-20min na conceptu isto. Nekad odem trčati 10min da se zagrijem za seriju nogu. Poanta je doći u gym, čekat prov da bi prošteao po traci držajući se za ručke i gledajući tv-
Svaka čast na volji i na tome da plaćaš hodanje i gledanje tv. Kako je lijepo sad vani, lagane šuzice i gušt...a ne u zagušljivom gymu prepunom opet kažem mogućih bolesti.
|