Citiraj:
Autor brodjo
Obično Amazon stavi u isti paket ako ti piše kod naručivanja da je dostava oba itema na isti dan. Može se i odabrati baš da ti dostave sve iteme u jednom paketu kad naručuješ više stvari
|
Gdje se nalazi ta opcija da sve ide u jednom paketu? Gledam onaj zadnji završni ekran i ne vidim je. Prije par mjeseci Amazon mi je jednu narudžbu za mailbox podijelio u više manjih, kontaktirao ih i support mi je rekao ovo:
Citiraj:
JA:for future orders where can I set my items to go in one package?
SUPPORT: If you choose: Group items into as few shipments as possible
That means that we will send you in one package if that is possible, if not it will be sent in few as possible. That is only option that we have, because everything is decided by the system.
|
Citiraj:
Autor Lud76
Isto kao kod kupovine, samo povuce novac na account i stoji kao balance, te kad ides kupit koristis taj balance
|
Znači može i tako? Ja sam taj popust stavio u temu prošle godine, tad je za taj popust trebalo prije automatski aktivirati botunčić na linku:
UPDATE:
Evo link:
https://www.amazon.de/b?language=en_...&creative=6742 i
upute.
Jedan kolega me tada kontaktirao tada preko PM, iz nekog razloga kod njega na linku nema botunčića, kontaktirao ja Amazon support i oni su mi rekli:
Citiraj:
If 8 EUR is not automatically applied, contact us and we will manually add it to your account.
|
tako da ako netko ima s tim problema to bi mu Amazon support trebao riješiti.
Citiraj:
Autor cic
Meni je btw ponudilo opet 30 dana free prime tak da ni ovih 4€ za poštarinu do mailboxa ili frenda u Njemačkoj ne moram platit.
|
Nije to zasluga Primea, tako meni stoji svaki put kad uzimam nešto preko mailboxa. To je oznaka da je iznos artikla dovoljan za besplatnu Amazon dostavu.