Meni je 1200+ o/min too much, roba mi bude dosta zguzvana i to nakon susenja bog nece opeglati. Drzim se 800 okr. i laganog peglanja. Roba bude prilicno suha kad je izvadim i nadam se da ce lageri biti sretniji.
Prosle godine kupio prvu masinu, Bosch serija 4 (8kg) za oko 4-5 t kn, masina nije nista specijalno osim sto sam gledao da ima veci kapacitet u slucaju da potraje i dodje prinova. Za 15/30min programe nudi odabire temp i okretaja i tu koristim 30 ili 40 C programe za majice, sareno, i sl. Drum clean ne moram raditi jer jednom tjedno perem samo pamuk/gace/rucnike na 90 C / 2 i pol sata (iirc, u uputama stoji da se drum clean radi ako jako rijetko koristis 90 C temp). Zasad nema neugodnih mirisa, a masina kada se ne koristi vrata su joj uvijek otvorena. Praska koristim vrlo malo (treba iskustva da dodjes do te mjerice), omeksivac ne koristim. Radije operem dvije masine u dva dana nego da je nafilam do vrha. Tamam dok se osusi prva runda, operem drugu. Odvlazivac mi osusi robu u 10-15h i bok.
Edit: model je WAN28260Y