Prije 20ak dana naručio bušilicu i punjač s baterijom i pkatio karticom, morao platiti dvostruku dostavu jer bušilica je bila u dolasku a baterija s punjačem na lageru i razlika u dostavi je bila 10 dana. Njihov uvjet za plaćanje jedne dostave je do 10 dana razmaka u isporuci dva ili više artikla, a čekat se može do 10 dana za zajedničku isporuku. Telefonski zamolio da ne salju ako slučajno nema bušilice pa da mi stroniraju cijeli račun a ne da mi ostane baterija a nema bušilice. Ne može. Ok rekoh jebes 20kn.
Nakon 3 dana dosla baterija. Nakon 10 dana kažu nema dobavljač bušilicu na lageru,vratit će novac plus 20kn pošte za bušilicu. Kažem neka uzmu i bateriju natrag kažu može ali nema povrata poštarine jer vraćanje baterije ide po pravilima roka za povrat 14 dana i ja plaćam povrat. Rekoh jbg,ajde pristao sam na uvjete 10 dana , jebiga.
Sutra vidim dustupna bušilica za 380 kn odmah na lageru (bila je 307). Zovem i kažem alo majstori, jučer ste mi javili da je nema kod dobavljaca,danas je na lageru po skupljoj cijeni. Nakon 10 minuta skinu s lagera piše nedostupno. Prođe 3 sata opet dostupno po 380kn kao zadnji komad.. napisem odmah zašto lažu i varaju kupce blablabla malo dug mail. Javim frendu da naruci jer je dobra cijena, naravno da ju je dobio za 380kn. Meni odgovaraju na mail nakon 7 dana da je bila greska, da nisu imali tu busilicu. Nisam vise imao vremena za daljnju raspravu pa sam odustao jer u ovoj prici mogu sam ja izvuc najgore iz mene i psovat im na telefon svaki dan,a nije mi potrebno. Uglavnom, kurvinska posla
EDIT: dobio 35kn kod

. Koja bagra jbt