View Single Post
Staro 11.03.2021., 22:48   #5446
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
A gle, dižem VRAM MHz pa vjerujem da je to overclock-anje.

Temperature:
Grafa 70C
Memorija 88C
Hotspot 78C

Što se tiče monitora.. koristim komp svaki dan (ne za igranje) uz majnanje i kad ga koristim HR naravno malo pada i to mi nije problem. Majnam jer je "free money" i jer ne koristim grafu za igranje, ali komp moram koristiti i nije mi problem što zbog toga ili monitora HR malo pada. Naravno, ako mogu bilo kako nekim tweekanjem ili biosom ili nešto povećati HR probat ću. Edit: ali zapravo nema razloga da ne uštekam monitor u matičnu, čak mogu i dva uštekati.

Pozabavit ću se ovime na help-u od TRM-a i ovim forumom na bitcointalk koji si stavio, a i ovim setup-om pa javim rezultate.

Jedno pitanjce, ako nađem nekakav bios mod za svoju grafu na npr. ovom bitcointalk forumu, ali svejedno ispadne da nije dobar za moju grafu i brick-am ju, postoji li scenario u kojem ne mogu na grafu vratiti originalni bios ili se svaka može vratiti u život ako imam spremljen originalni bios?

Također, našao neke upute da trebam disable-ati Crossfire ULPS i auto-link u Registry-u što sam i napravio i trenutno radi već pola dana bez problema na max MHz na VRM-u pri čemu se prije crash-alo u roku 10 min.
Edit: al se ipak opet crash-alo. Nije tako često kao prije, ali eto opet.

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 12.03.2021. u 00:39.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote