Mislim da nisi dao dobar primjer s tim Polkom. To na Polku su High level inputi, gdje on uzima signal sa zvučničkog izlaza, uzima bas s njega preko skretnice, a ostatak signala onda može proslijediti dalje preko gornjih outputa. On ne napaja satelite, signal samo prolazi kroz njega. Jedino pojačalo u njemu jest ono za sub.
S druge strane, tvoj M-Audio ima nešto sasvim drugo, on ima pojačalo za satelite plus klasično za sub. Mislim da će biti jako teško to zamijeniti istovrsnim pojačalom ako se ne može popraviti. Možda izravno od proizvođača. Backplate ampovi za subove postoje kao odvojene komponente, ali nije mi poznato da ih ima sa dodatnim stereo pojačalima.
Najbolja opcija bi bila kad bi našao dobrog majstora, i da kvar nije prevelik. U svakom slučaju, sateliti bi se trebali moći ponovno iskoristiti s nekim drugim pojačalom (ima malih D-klasa pojačala koja bi to mogla lako potjerati), na koje bi se mogao spojiti i poseban sub. Ali ovaj sub je u slučaju kvara teško staviti u funkciju, osim ako nisi za teški DIY, a i onda ima boljih opcija.