View Single Post
Staro 11.03.2021., 15:14   #11636
data202
Premium

data202's Avatar

Datum registracije: Feb 2019
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Zvao opet jer sam još u 2. mjesecu prijavio ono da nema snimanja nekih Cinestara i HBO-a, pa kada zvao su mi rekli da su oni u uredu isto sada probali pa ni njima na novom Kaonu nema snimanja na HBO-u i Cinestar Premieru.
Onda ostaje pitanje zašto u pdf-u "Interaktivne usluge" na A1 webu piše da se ti kanali mogu snimati.

Prijavio sam još da mi na modulu ne otvara SK1 na 208, već samo SK1 HD na 44.
Rekli da bi trebalo otvarati i SD verziju (naučen sam otvarati 208), kao da mora tehničar doći na što ja kažem da to nije no modula već do dozvole, jer modul izbaci da mi SK1 SD nemam pretplatu.
Trebao doći jučer u 12h tehničar pa se nitko nije ni pojavio ni nazvao, u 13h ja zvao zašto nitko nije došao "provjeriti će i javiti" pa cijeli jučer dan nikog nije bilo.

Ja imam ovakvo tv sučelje na Kaonu i dobro mi je:

Neki su rekli da nemaju sličice dolje ali ja ih imam kada mijenjam kanal., trenutno koristim Filmski Mozaik paket.
Ovo je stari Kaon, a sučelje samo prilagođeno za nove pakete valjda. Na novom je potpuno drugačije sučelje, a i poredak kanala je drugaciji.

A što se tiče SK programa, SK1,2,3 u SD formatu nisu uključeni u nove pakete nego isključivo HD verzije, odnosno na novom STB-u su HD kanali zamijenili poziciju SD kanala, tako da je to u redu da ti ne radi ni na modulu, s vremenom će ih vjerojatno i zamijeniti zauvijek. A tebi na starom Kaonu, a novim paketima rade i dalje obje verzije programa?

Isto tako na novim paketima uopće nigdje nema NG HD i NG Wild HD nego samo SD verzija, sto su s*ebali i to sam čak prijavio na forumu, ali nije se ništa promijenilo još.
data202 je offline   Reply With Quote