Citiraj:
Autor skalar
mada nisam baš siguran da bi se i jednom uvozniku isplatilo ih uvoziti s obzirom na broj zainteresiranih, ima nas možda par desetaka ovdje na forumu koji smo spremni investirati u routere ostatak korisnika u hr vjerojatno ni nezna što su routeri
|
Nećeš vjerovat čak i žestoki noobovi znaju šta su ruteri i znaju osnovne funkcije (tipa promjeni WiFi i slično).
Znam brat bratu bar 100injak kafića koji se koriste alternativom(sad da ih nenabrajam išli bi od DU do ZG) većina baci šrot u PPPoE passtrought Bridge i nakače neki bolji ruter. I sam znaš koliko puta djeca dođu ovdje na forum pa pitaju zašto nemogu otvorit portove za igre za PC/Konzole.
Većina ima samo Net+TV čak ako i imaju Telefon uopće ga niti nekoriste. Tipa neštko kao
DSL-AC55U,
DSL-AC750,
Archer VR300 sjelo bi im ko budali pleska a nije niti skupo. A dali bi ga znali postaviti sami ja mislim da bi skužili jer ako znaju složit sami PPPoE Passtrough ne vidim razlog zašto nebi uz malo Googlanja?
Eno i moja tema o postavkama pomalo skače na Googlu za traženje a niti me ne čudi.
Imaš tipa kafanu u Kaštel Novome gdje je FritzBox nakačen direkt na liniju a ni traga ni glasa od SpeedŠrota.
Šta nakraju znači da ljudi žele i znaju samo što ovi na SZK poučeni svojim neznanjem i/ili naredbom od vrha vrbuju da se ne može.