View Single Post
Staro 31.01.2006., 02:09   #32
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
dajte te watte ostavite po strani jer kao prvo tu sve neke nerealne vrijednosti, kao drugo kroz watte možete vidjeti glasnoću dotične komponente isto kao i kroz podatak o kubikaži veličine kotača na autu.
Čovjek želi reč da mu je linija glasnija od z-5500. Na kraju neznam ni koliko ta linija ima W i na koliko ohma...

Citiraj:
tu je greška, nisam mislio na PEAK POWER nego na music pover!
Tipfeler, tak sam sad skužio da sam krivo napisao

Citiraj:
a to kaj rade na 6ohma u ovom slučaju nema nikakve veze
Ako nema veze onda je po tome svejedno dal je linija na 4 ili 8 ohma, a koliko ja znam nije.

Citiraj:
Za ovih 62w RMS-a na 8ohma...to kaj piše velika je glupost jer ta sitna membranica nemre isporučit tolku snagu...membrana je tek par cm...
Zvučnici kao prvo imaju THX i misliš da bi dobili THX da nemogu dat toliko, za srednje i pogotovo visoke nije bitno da membrana bude velika (jer da je velika ne bi mogla reproducirat visoke jer bi imala prevelik otpor).

Ovo što newalss i Panzer kažu za Bi amplifier i jačinu linije s obzirom na cijenu.. hmm..slažem se s njima

Na svom tulumu sam imao spojene zvučnike 2x100W Celestion 332, 2x 150W (neznam točno koje), i U.S. Blasterovo pojačalo 2x300W sve na 8 ohma (pojačalo 30kg ), zvuk je davala TerraTec Aureon Sky i Audigy2 (malo jedna malo druga) i mogu ti reč da se nije SMIJELO jako pojačat..

Sad što se tiče hi-fija imam 2 Celestiona 332 i Sonyevo pojačalo 2x65w i mogu ti reč da kad treba da se i meni zidovi tresu, a pogotovo kad dodam woofer od z-2300 (120w).

Ak si zadovoljan linijom super al nemožeš uspoređivat mini liniju od 2 soma kn sa digitalnim zvučnicima koji IMHO su bolji od gotovo ako ne i svake mini linije.
A Bi amplifier na takvoj mini liniji me podsječa na ono 2x120w dvije prdilice, al nigdje ne piše P.M.P.O...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je online   Reply With Quote