Ok thanks, bas cu probat emulator.
Inače imam još i plasmu panasonic (vidi se malo na slici gore) 37c10ye, dakle hd ready. Kada se spoji ps2 preko scarta u rgb modu slika je odlična,no 42g30e ipak prikazuje to isto bolje, iako je full hd. Ne samo da je kontrast bolji već je i slika oštrija. Na 42gt50 kao što sam rekao nije baš nešto, zbog kemijanja sa spajanjem.
Teoretski bi slika bila najbolja preko komponentnog,ali nemam kvalitetan komponentni ps2 kabel već neki kineski šrot pa ton zuji kad se spoji i slika je tamnija. Za ps2 imam scart kabel od bandridge-a sto daje prilično kvalitetan rezultat.
Ovi mali crt quadrići, thompsoni i vivax-i znaju ugodno iznenaditi sa slikom. Očito su imali vrlo dobre cijevi ali elektonika im nije nešto na nivou. Gotovo svi imaju ugljen crnu, što neki stariji crt-i nemaju. Kada se potrefi dobra oštrina i geometrija ima se tu još šta za gledati. Sve žalim što nisu ostavli u produkciji te manje crt-ove ali da se neki ozbiljniji proizvođač primio posla. Dake max 55-60cm, hd ready sposobnost, uz scart moze neki i hdmi. To bi dan danas bila bomba, neovisno o tome jel bi se na njih spajao novi ili stari reproduktor