Citiraj:
Autor darkijas
Kod lcd-a je lutrija sa panelima Cak nazivno isti modeli se znaju razlikovati nebo i zemlja. Kako je napredak lcd tehnologije u zadnjih desetak godina okrugla nula,nerjetko netko moze kupiti novi lcd i da bude puno losiji od onog sto je kupio prije jednog desetljeca.
Ps2 polako postaje egzotika,sve manje ih se moze naci u uporabljivom stanju. Ipak su to uredjaji stari gotovo dva desetljeca. Ipak meni je nogomet pes na ps2 konzoli jos uvjek nekak najdrazi. Vec duze vremena se drustvo oko bozica okupi i baci se turnir. Ne na ps4,ps3 ili na pc-ju vec upravo na ps2.
Kak inace sljakaju noviji ps2 emulatori na pc-ju. Znam da prije to i nije radilo nesto
|
Radi poprilično dobro, evo probaj:
PCSX2
A apropos starih konzola na novijim TV-ima, mene tu zeza i mutna slika, nije nativna reza i to ne može niš popravit.
Sjećam se kada sam pred ohoho godina radio u HGu, imali smo neku LG plazmu koja je bila u SD rezi....sada bi tako nešto bilo baš kul.
Evo je, 480p mala plazma.
Za Wii/GC imam neki Sony trinitron od 72cm, ravan ekran ali samo 50Hz, svejedno je odlična. Imam i jednu Thomson, ista veličina, 100hz, ima tako crn ekran da često ostane slučajno upaljena ako je aparatura koja je spojena na nju ugašena.

Kolko sam skužio, sada su CRTi počeli dobivati na cijeni, baš zbog retro konzola.