Citiraj:
Autor antunhr
Bio sam u prolazu kod grengolda(Zagreb) i malo izmjerio brzine. Mob je Poco F2 pro 5g, brzine su se kretale u 8 sati navecer od 500-750 mbita. Zanimljivo je da ping je oko 13 bio uglavnom (koliko inace imam na a1 4g) a upload je toliko los da nije za vjerovati. Do 5mbita max. U prosjeku oko 3 mbita.
Steta ali ne radi trenutasno tele2 speed test fajla gdije sam mislio povuci 10gb pa izmjeriti stvarnu brzinu jer kod klasicnoga speedtesta treba mu malo dok se zalaufa i vec je onda gotovo. Jako kratko traje tako da rezultati nisu bas realni mjerenja brzine.
E sada .. vec je bilo sta ce ti takve brzine nekih komentara. Po meni je ovo jako zanimljivo jer tehnologija ce dopustati vece brzine sto je pohvalno i to u praksi radi. Kada ce se opteretiti odasiljaci naravno da ce brzine pasti ali opet ce biti debelo iznad trenutno 4g makar i sa opterecenjem jer ide u startu sa vecim protokom podataka
|
probaj sa nPerf app-om, tamo možeš zadati da test traje duže, do 60sek.
a za fajle, imaš carnet bandwith metar koji zasebno mjeri u/d/ping ovo ono između ostalog ima mogućnost skidanja test fajle sa njihovog servera...
Javi dojmove...
ps. nisam skužio, to test radiš na A1 ili na HT-u?