View Single Post
Staro 30.01.2006., 23:33   #29
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Originally posted by Panzer
@JVC MX-GT88

Kaj si tolko nabrijan na tu liniju? Mislim kuzim, cuje se jako i to... Ali to je mini linija, znaci tuner, pojacalo, cd player, kazete -> sve u jednoj "kutiji"...

Imam eltax zvucnike, nisu nekaj posebnog, ali super sviraju... Mid/bass membrana je velika 10cm, i visokotonac 2,5cm... Pise na njima 120W music power, 70W sinus power, freq. 70-20000Hz i 8ohm pa...

Aha, imam 150W aktivni woofer, cudo ima oko 20-25kg (kolko onda ima tvoja linija s zvucnicima? 50-60kg?) i 30cm membrana... Znam kaj radi to cudo, nonstop ga vucem po tulumima skupa sa svojim florstanderima... Neznam kaj bi onda trebala tvoja linija radit... (rusit zidove)

Mislim da je to jos jedna fora, ko i ono sa philipsovim linijama i sony sa wooferom...

bi-amping na linijici od 2000 kn? jos 370W ukupno, molim te...

Nisam neki audio expert, ali mislim stvarno

No hard feelings...
Kaj?Čim je mini linija znači da je šrot i da se nemre čut kak spada,već da mora imat 100kg i potrošnju od 5Kw da bi to bilo to???

ELTAX???Mislim da komentari nisu potrebni....
Isto ko za CAT i slične marke...Na gotovo svim mini linijama i pojačalima je malo pretjerano sa snagom, al kad neko ko ELTAX nešt kaže....just forget!!!
Ovaj sub sigurno pošteno roka, u to ne sumnjam...Al ne zaboravi da ipak nije sve u težini...Vjeruj, začudio bi se kad bi bar malo čuo!!!Nije da ruši zidove, al ih pošteno protrese
Inače, ta je linija bila malo skuplja kad je tek stigla, sam kaj sam ju ja kupio kasnije, kad je izašla nova serija, pa je bio i veliki popust...Prva cijena je bila prek 3000kn!!!
BI-AMPING je super stvar, jedan izlaz gotovo da nema veze s drugim i to je stvarno odlično izvedeno!!!
Najbolje od svega je kaj niko nije čuo, a svi pričaju....
No hard feelings...
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote