Citiraj:
Autor RaneZ
Ja samo kliknem ljevo ili desno i play (ubrzam ili premotam seriju ili sto vec za jedan klik, nekad dva) . Sve ok nakon toga. Ali da, imam taj bug. 
|
Nažalost ništa od toga, to sam prvo probao. Jednostavno sve ostalo normalno radi, samo Netflix "razvije" taj sync problem.
Odlučio sam se na jednodnevni reboot Shielda, ali kako ta opcija nativno ne postoji u softveru, a bez roota ne možeš izvršavati takve naredbe direktno sa Shielda, treba se ići zaobilaznim putem.
Preko WoL-a budim PC. PC preko task schedulera pokreće jednu .bat skriptu koja reboota Shield i baca ga nazad u sleep. PC se vraća nazad u hibernaciju.
U nastavku je skripta. Potrebno je na PC-u imati podešen adb i na Shieldu upaljen debugging preko mreže. Kod prvog povezivanja na Shield treba odobriti i zapamtiti konekciju s PC-a (vidjet ćete pop-up). Shieldu ćete trebati dodijeliti rezervirani/statički IP unutar rutera (upisati ga na mjesto "SHIELD_IP"):
Code:
echo off
cls
echo Connecting...
adb kill-server
ping -n 5 127.0.0.1 > NUL
adb connect SHIELD_IP:5555
cls
echo Rebooting...
adb reboot
timeout 60
cls
echo Sleeping...
adb kill-server
adb connect SHIELD_IP:5555
adb shell input keyevent 26
shutdown/h
exit
Na sličan način bi trebalo moći rebootati Android TV i možda čak i Firestickove sve dok imaju neki način debugginga preko mreže.