View Single Post
Staro 05.03.2021., 19:50   #526
exzzy
Premium
Moj komp

exzzy's Avatar

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor stitrek Pregled postova
Rx6700xt ima RT a FidelityFX podrska je jos u razvoju

"Apparently, rather than rushing [FidelityFX Super Resolution] out the door on only one new top-end card, they want it to be cross-platform in every sense of the word. So they actually want it running on all of their GPUs, including the ones inside consoles, before they pull the trigger.

It would've been nice to have it ready by the time the cards launched, but as we saw with Nvidia's DLSS 1.0 versus DLSS 2.0, it could be for the best." Linus Sebastian.

Dok ne izbace za mene nemaju nista, i ne vjerujem im previse sto se toga tice da ce biti nesto u rangu kvalitete DLSS-a 2.0. A RT sam vec napiso gore, jad i bijeda tako da ko da ga i nema kod nvidije treba DLSS da se uopce moze s njim igrati ovdje je na ove 3 jace kartice to bilo uzas, a na ovoj ce bit jos i gore.

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Manja sabirnica je upravo razlog zašto je u prošlosti nvidia prestizala AMD u efikasnosti, jer je AMD konkurent uvijek imao rang veću sabirnicu, a veća efikasnost je bila jedna od glavnih marketinških točaka i selling point.

Sad je AMD dolijao situaciji, jer ima nešto napredniji node, a infinity cache solidno kompenzira manju sabirnicu odnosno memory bandwidth

Znam ja sam piso kolegi gore koji ja majninig spominjo, infinity cache u miningu nicemu ne sluzi i na kraju imas samo manju memorijsku sabirnicu.