View Single Post
Staro 05.03.2021., 16:16   #3115
LeskiRM
Premium
Moj komp

LeskiRM's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Bok ljudi, sinoć sam imao prometnu nesreću gdje me udario auto prilikom mojeg pokušaja skretanja u ulicu na lijevo. Imao sam prednja i zadnja svjetla, biciklisticku jaknu sa onim markerima za uocljivost, nagovjestio sam rukom skretanje ulijevo, nisam ni stigao prebaciti glavu preko ramena već me auto pogodio u prednji lijevi dio govrnala ili kotača nisam sad više ni siguran, ali nije mene direktno pogodio već bicikl.

Ima dosta očevidaca, sigurno jedno 4-5, nisu mi dali da se mičem s mjesta nesreće jer sam osjetio bol u lumbalnom dijelu kralježnice, oni su zvali policiju i hitnu, kažu da je vozio prekoračenom brzinom a i dosta daleko se zaustavio. Vozač izlazi iz auta, provjerava ako sam živ, kažem mu leđa me bole i ogulil sam se. Dolazi autobus, vozačev auto smeta za promet, veli ide preparkirati te pritom ne preparkirava auto nego se udaljava s mjesta nesreće.
Mjesto je dosta malo, pa srećom ljudi ga poznaju i odma su rekli policiji o kome je riječ te se ispostavilo da isti niti nema položen vozački ispit.
Ja sam završio sa napuknućem kralješka, sreća pa sam na leđima imao ruksak u kojem sam držao laptop u torbi i neku obleku pa mi je to ublažilo pad, točno sam se ozljedio u predjelu gdje nije bilo ruksaka. Napuhao sam 0.00 iako sam popio jedno pivo oko 16:30 ali sam potom obilno jeo jer je ocu bio rođendan, nesreća se dogodila nekih 2 sata kasnije ok 18:40.
Istu većer me posjetio policajac, rekli su da imaju informacije o pojedincu te da je on kriv za nesreću, da ga terete za kazneno dijelo izazivanje prometne nesreće sa teškim tjelesnim ozljedama, da su u potrazi za njim, našli su vozilo ali on se negdje skriva..
Meni su uzeli i krv i urin, sad me malo brine jer sam napuhao nulu ali preko krvi bi se mogla vidjeti ta jedna piva pa me zanima koliko bi to moglo imati utjecaja, druge opijate nisam nikad koristio i sva sreća odbio sam apiritiv prije jela.. Rakijicu

Isti taj lik me sada uznemiruje preko FB poruka, da je morao pobjeći jer su ga "oni moji napali" iako napominjem u tom mjestu sam podstanar i ne poznajem nikoga osim najmodavca.

Odlučio sam ga tužiti pa me zanima na što bi trebal pripaziti i koje korake je najbolje poduzeti? Fasovao sam onu ortozu na minimalno 3-4 mjeseca, ali pukom srećom sam izbjegao najgore. Vele doktori na traumatologiji da se budem oporavil.
LeskiRM je offline   Reply With Quote